Sorres i Graves Cardona SL

AVÍS LEGAL

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat:

  • Raó social: SORRES I GRAVES CARDONA, SL
  • NIF: B25349259
  • Adreça: Ctra. de Manresa KM, 67,20 - 25290 - Clariana de Cardener - LLEIDA
  • Telèfon: 973482082
  • Email: sorrescardona@hotmail.com
  • Registre Mercantil de Clariana de Cardener: Inscrito el 16/11/2005. Tomo: 365, Folio: 44, Sección: 8, Hoja Registral: 6819, Inscripción: 3

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l'entitat, així com, tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus Serveis i facilitar el contacte amb aquesta.

El present avís legal (d'ara endavant, l'Avís Legal) regula l'ús del lloc web: http://www.sorrescardona.com/

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre SORRES I GRAVES CARDONA, SL i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D'USUARIS

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb SORRES I GRAVES CARDONA, SL o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de SORRES I GRAVES CARDONA, SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de SORRES I GRAVES CARDONA, SL.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

SORRES I GRAVES CARDONA, SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

SORRES I GRAVES CARDONA, SL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de SORRES I GRAVES CARDONA, SL. La presència de "links" o enllaços en les pàgines web de SORRES I GRAVES CARDONA, SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.